A PayPass jógi őrült napja

2016. június 02. - dryka

use-rubber-reduced-2-istock_000016622863large.jpgMire a bank biztonsági emberei kiértek, az őrjöngő jógi már igencsak megtépázta az automatát, és ő állt nyerésre. Előző áldozata, a bankkártya romokban hevert körülötte, és az automata is egyre jobban magába roskadt. A halványkék turbános jógi pedig fáradhatatlanul próbálta jobb belátásra bírni ellenfelét.

Az őrök az eléjük táruló látvány hatására úgy döntöttek, ők is elkezdenek jógázni, mert a gyakorlatok és a meditáció isteni erővel áldja meg gyakorlóját, majd azonnal el is vetették az ötletet, mert megijedtek, hogy ők is a jógi sorsára jutnának.

Négy őr együttes ereje kellett, hogy megfékezzék a tomboló jógit, és miután átadták őt a szakértőknek, megkönnyebbülten törölték le homlokukról a verejtékcseppeket.

A szakértők szoros zubbonyt húztak a jógira, hogy megfékezzék szenvedélyét, amit most már arra használt, hogy meggyőzze őket, nem őt kell megvizsgálni, hanem az automatát, mert nem végzi a dolgát. Azonban az ápolók meg voltak győződve, hogy a hiba nem az automatában, hanem a jógiban van, de rugalmasságukat bizonyítandó, egy gumiszobába zárták páciensüket.

A jógi, miután lekerült róla a zubbony, ismét felvette a harcos pózt, de szoros börtöne láttán inkább visszavonult nyúlpózba. Amikor végre egyedül maradt, úgy gondolta, megnézi a szálloda többi helyiségét is, ám az ajtó nem engedte ki. Mostanság minden ellenáll neki – gondolta, majd fejjel ment az ajtónak, hogy betörje azt. Azt ajtó továbbra is ellenállt, és visszalökte őt. A jógi rájött, hogy lakosztályának falai rugalmasabbak, mint vendéglátói – meg persze az ajtó –, így inkább velük próbált egyeztetni. A falak játékosan dobálták egyiküktől a másikukig. A jógi pedig élvezte. Elnevezte gumijógának, és elhatározta, hogy amint kijut innen, szabadalmaztatni fogja, és ezentúl ilyen teremben tartja az óráit, hogy a gyakorlás körülményei is rugalmasak legyenek. Miután minden energiáját átadta a falaknak, megpihent csecsemőpózban.

A falak olyan sok energiát vehettek át, amit már nem bírtak magukban tartani, és közhírré kiabálhatták – ugyanis a falaknak tudvalevő, hogy nem csak fülük, hanem szájuk is van –, mert rövidesen egy ápoló jelent meg a gumiszoba ablakánál. Betekintett a helyiségbe, ám a jógit nem látta, csupán egy csecsemőt a szoba padlóján. Megsajnálta, felkarolta, gügyögött is neki, majd egy pihe-puha ágyba fektette. A jógi, hogy legyen játéka, magához vette az ápoló kártyáját, és elrejtette magányos óráira. A magányos óra csakhamar bekövetkezett, mert az ápoló magára hagyta, a jógi pedig úgy döntött, azonnal ki is próbálja újdonsült kártyáját. Az ajtó melletti terminálhoz érintette, és bár pénzt nem adott ki sehol, az ajtó szabad utat engedett neki.

– EZ PayPass-os! – állapította meg a jógi, és elégedetten távozott.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irasokesamitasok.blog.hu/api/trackback/id/tr808773220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.